Код товару: 115292
Рус | Укр
Доступні варіанти:
Сумка LUMO ORIGINAL™ для перенесення кільцевої LED лампи зі штативом 35-45 см. купити в Україні 4568003 Сумка LUMO ORIGINAL™ для перенесення кільцевої LED лампи зі штативом 35-45 см. купити в Україні 456800 Сумка LUMO ORIGINAL™ для перенесення кільцевої LED лампи зі штативом 35-45 см. купити в Україні 4568001 Сумка LUMO ORIGINAL™ для перенесення кільцевої LED лампи зі штативом 35-45 см. купити в Україні 4568002
Є в наявності!
Порівняти
Доставка
Доставка по всій Україні
Гарантія
Ми гарантуємо якість
Оплата
Найзручніші способи оплати
Бонуси
Знижки та бонуси постійним клієнтам

Опис Сумка LUMO ORIGINAL™ для перенесення кільцевої LED лампи зі штативом 35-45 см. купити в Україні 4568003

Що таке кільцева лампа зі штативом і як її вибрати. БЕЗКОШТОВНА КОНСУЛЬТАЦІЯ від експертів ринку кільцевого світла 24/7. Телефонуйте +38 (050) 418-04-04.

Легендарну кільцеву лампу LUMO™ LF R-580 з січня 2022 року знято з виробництва, замість неї випущено більш сучасну модель кільцевого світла LUMO SHUTTLE™, з характеристиками якого Ви можете ознайомитися за посиланням.

https://stepen.ua/ua/lumo_15082022/115329/

Фірмова сумка LUMO ORIGINAL™ для перенесення КІЛЬКОВОЇ ЛАМПИ 35-45 см. будь-якого типу, можна ексклюзивно купити в Україні, Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові в інтернет-магазині STEPEN.UA™.

У середині 2020 року на ринку кільцевого світла викликала фурор нова сумка для перенесення всіх типів кільцевих ламп діаметром від 35 до 48 сантиметрів LUMO ORIGINAL™.

Виробник представив сумку в чотирьох кольорах:

Дизайнери вирішили актуальну проблему розміру, коли кільцеві лампи великого діаметра переміщалися у дуже великих та незручних кейсах з дешевого матеріалу, що завдавало багато побутових незручностей.

Унікальність LUMO ORIGINAL™ полягає в розмірі сумки, що не перевищує діаметром 47 сантиметрів, а у висоту не більше 4 сантиметрів, що дозволяє переміщення лампи в максимально комфортних умовах і будь-якому місці.

Крім того, радіє проблема з основним двометровим штативом для кільцевої світлодіодної лампи. Тепер його можна носити разом із сумкою, як одне ціле, або при необхідності залишати вдома, а брати в дорогу лише кільцеву лампу.

Ця функція дуже корисна для блогерів, які не завжди користуються великим штативом для кільцевого світла під час запису відео, а використовують «Підставку блогера».

Матеріал, з якого виготовлена сумка, дорогий та якісний, тому термін служби розрахований на довгі роки. Навіть якщо змінюватимете моделі кільцевих ламп, сумка завжди залишається і її можна використовувати далі.

Окрема зовнішня кишеня виглядає акуратно і гармонійно вписується в дизайн, але вона досить містка і дозволяє туди покласти всі аксесуари до кільцевої світлодіодної лампи.

Його конструкція автономна, аксесуари не торкаються лампи (як це зазвичай буває в стандартних сумках), тим самим відсутня ймовірність пошкодження корпусу лампи через випадковий удар її об аксесуари (дзеркало, підставка блогера, блок живлення, акумулятори, ін.).

Ну і звичайно як без зручного ременя на плече, що незмінно допомагає у Вашій цікавій роботі та звільняють руки, коли це необхідно для переїзду з однієї локації на іншу.

Загалом, Друзі! Сумка дійсно крута та якісна, ціна адекватна, функціональність ідеальна. Робіть замовлення, не пошкодуєте ні на секунду!

Ми працюємо для Вас 24 години на добу. Якщо виникли питання технічного характеру або Вам складно визначиться з аксесуарами або яку модель кільцевої світлодіодної лампи зі штативом LUMO недорого купити, телефонуйте за телефонами вказаними на сайті, або безпосередньо продакт менеджеру.

З повагою
Інтернет-магазин STEPEN.UA

БЕЗКОШТОВНА консультація з
телефону 050-418-04-04 (є Viber)

Виробник: LUMO™

Характеристики Сумка LUMO ORIGINAL™ для перенесення кільцевої LED лампи зі штативом 35-45 см. купити в Україні 4568003

Кільцеві лампи чи аксесуари: Аксесуари для кільцевих ламп
Країна виробник: Південна Корея
Усі характеристики
Написати відгук

Відгуки покупців (10)

  • 23.02.2021
Илья
Делаем букеты из конфет на заказ, и все знают, что бы что-то продать, нужно это красиво сфотографировать.

Именно поэтому мы в своем Инстаграмм делам только лучшие фото, и в последнее время фото стали однообразными, и перестали привлекать людей. Мы решили снимать в Тик-Ток процесс создания букета. И это помогло!

Увидев в интернет-магазине STEPEN.UA кольцевую лампу на штативе LUMO LF R-580 мы сразу же ее приобрели, так как знали насколько крутая эта штука.

Диаметр 45 см мощность 100 Ватт, регулировка температуры и яркости с точностью до 1% лучший видео-рекламный помощник.

Приобрели так гибкий штатив, и фирменную сумку-чехол для круглой лампы LUMO ORIGINAL, короче затарились по полной.

Теперь люди чаще заказывают, из-за наших ярких видео!

Спасибо)
Переваги: Сумка LUMO ORIGINAL™ для переноски кольцевой LED лампы со штативом 35-45 см. любого типа
Недоліки: Класс, Класс!
Відповісти
Ваше повідомлення
Ім'я
E-mail
  • 15.02.2021
Илья Вже купив

Работаю оператором на заказ, и все оборудование ношу с собой к клиенту. Недавно решил себе приобрести дополнительное освещение на штативе, но нужно было такое, которое легко взять с собой, и в случае чего запитать от аккумулятора.

Вся эта радость уместилась в кольцевой лампе со штативом LUMO ULTRA. Диаметр лампы 45 см и мощность аж 105 Ватт, этого более чем достаточно для меня.

Все функции, которые могут понадобиться на месте, регулировка яркости, и температуры с помощью диммера и, конечно же, возможность работы без розетки от аккумулятора.

К этому всему докупил фирменную сумку-чехол LUMO ORIGINAL прикольного розового цвета. Размер сумки такой же, как и размер лампы, но, несмотря на свой компактный размер в нее помещается даже штатив для кольцевой LED лампы.

Сумка LUMO ORIGINAL™ для переноски кольцевой LED лампы со штативом 35-45 см. любого типа купить в Украине

Супер вещь, прекрасное качество, и Мега удобно пользоваться.

Спасибо!

Переваги:

Сумка LUMO ORIGINAL™ для переноски кольцевой LED лампы со штативом 35-45 см.

Недоліки:

Очень качественная сумка

Відповісти
Ваше повідомлення
Ім'я
E-mail
Відгук про товар
Коментар до товару

Ваш відгук до Сумка LUMO ORIGINAL™ для перенесення кільцевої LED лампи зі штативом 35-45 см. купити в Україні 4568003

Переваги
Недоліки
Коментар
Ім'я
E-mail

Купують разом з Сумка LUMO ORIGINAL™ для перенесення кільцевої LED лампи зі штативом 35-45 см. купити в Україні 4568003

Знятий з виробництва
Кільцева лампа зі штативом LUMO™ LF R-580 | 100 Ватт | діаметром 45 см. для тік-току, фото, відеозйомки, блогерів, візажиста купити недорого в Україні (Києві) 5802020
Кільцева лампа зі штативом LUMO™ LF R-580 | 100 Ватт | діаметром 45 см. для тік-току, фото, відеозйомки, блогерів, візажиста купити недорого в Україні (Києві) 5802020
8 990 грн.
Порівняти
Професійна кільцева лампа зі штативом LUMO™ LF R-580 | 100 Ватт | зі штативом для тік-току, фото, відеозйомки, блогерів, візажиста, макіяжу, купити в Україні, Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові в інтернет-магазині STEPEN.UA™.