Гнучкий тримач LUMO™ для смартфона на кільцевій світлодіодній лампі зі штативом в Україні купити "356796"

Код товару: 115247
Рус | Укр
Є в наявності!
Порівняти
Доставка
Доставка по всій Україні
Гарантія
Ми гарантуємо якість
Оплата
Найзручніші способи оплати
Бонуси
Знижки та бонуси постійним клієнтам

Опис Гнучкий тримач LUMO™ для смартфона на кільцевій світлодіодній лампі зі штативом в Україні купити 356796

Що таке кільцева лампа зі штативом і як її вибрати. БЕЗКОШТОВНА КОНСУЛЬТАЦІЯ від експертів ринку кільцевого світла 24/7. Телефонуйте +38 (050) 418-04-04.

Легендарну кільцеву лампу LUMO™ LF R-580 з січня 2022 року знято з виробництва, замість неї випущено більш сучасну модель кільцевого світла LUMO SHUTTLE™, з характеристиками якого Ви можете ознайомитися за посиланням.

https://stepen.ua/ua/lumo_15082022/115329/

Професійний гнучкий утримувач для смартфона та фотоапарата на кільцеву лампу будь-якого типу, можна ексклюзивно купити в Україні (Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові) в інтернет-магазині STEPEN.UA™.

Конструкція гнучкого тримача на кільцеву світлодіодну лампу

Гнучкий тримач LUMO™ на кільцеву лампу – це простий та надійний пристрій (на другому місці у Світі після шарнірного тримача), що дозволяє закріпити смартфон та фотоапарат у максимально зручному положенні для зйомки відео, блогерів, фото, селфі, косметологів (макіяжу) та візажистів.

Конструкція утримувача – розбірна. Вона складається з:

  • Утримувача для смартфонів із міцного пластику;
  • Металеві штирі для фотоапарата;
  • Гнучкий металевий елемент (трубки) для встановлення тримача для смартфона.

У процесі експлуатації спеціальне пластикове кріплення міцно і делікатно закріплює в собі смартфон будь-якого типу та розміру, що дозволяє якісно відпрацювати фото або відео сесію в будь-якому зручному положенні – вертикально, горизонтально або під кутом (кут обертання 360°).

Щоб уникнути пошкоджень, смартфон утримується в корпусі м'якими пружними подушечками, а стінка корпусу оббита м'якою тканиною.

Сам корпус кріплення для телефону та фотоапарата в кільцевій світлодіодній лампі зі штативом виготовлений з удароміцного пластику. Все це зроблено задля безпеки проведення фотосесії. Якщо ви випадково упустите смартфон, закріплений у корпусі, той амортизує удар і захистить тендітну начинку девайса від фатальних пошкоджень.

Металева трубка-тримач, що гнуться, надійно зміцнює смартфон до кільцевої лампи. Його конструкція також дозволяє закріпити фотоапарат з необхідною жорсткістю для фото- або відеозйомки (кут обертання обмежений, а для регулювання на 360 ° необхідно встановлювати додатковий шарнір).

Якщо узагальнити і зробити короткий висновок, то професійний гнучкий тримач для кільцевої лампи, має рухому і надійну конструкцію (гнучка трубка вільно обертається в будь-якому положенні), що дозволяє використовувати його в роботі довго і якісно.

Спеціальний елемент кріплення, вмонтований в основі тримача, надає кронштейну достатню жорсткість кріплення і дозволяє закріплювати смартфон або фотоапарат у нескінченній кількості варіацій під кутом від 0 до 360 градусів.

Переваги застосування гнучкого тримача LUMO™ для кільцевої лампи

Кільцева лампа дозволяє перетворити практичну будь-яку площину на мініатюрний знімальний майданчик. Адже вона створює яскраве та рівномірне освітлення, в якому будуть чітко помітні найдрібніші деталі та нюанси.

Але для якісної зйомки важливим є не тільки освітлення, а й ракурс. І в цьому випадку вам допоможе гнучкий утримувач. З його допомогою ви зможете зробити за один прийом зйомку блогу, товару, манікюру або візаж з усіх вигідних ракурсів.

Для цього вам потрібно:

  1. Закріпити прямокутну основу кронштейна на поверхні кільцевої лампи. Світлодіодна колба має достатню міцність, щоб жорстко закріпити на ній кронштейн;
  2. Встановити сам гнучкий утримувач у спеціальний паз, після чого накрутити на різьблення фотоапарат або вставити смартфон у пластиковий утримувач;
  3. Виберіть зручний ракурс для зйомки. Для цього просто поверніть гнучкий елемент конструкції у потрібне положення;
  4. Зробіть кілька кадрів;
  5. Змініть положення кронштейна нового ракурсу;
  6. Повторіть зйомку;
  7. Після закінчення зйомки тримач легко розбирається та упаковується в коробку.

Всі деталі гнучкого тримача LUMO™ для кільцевої світлодіодної лампи виготовлені із міцного пластику та нержавіючої сталі. Місця кріплення тривалий час зберігають належну міцність з'єднань.

Більш детальні характеристики гнучкого тримача для кільцевих ламп зі штативом, які можна купити недорого в Україні, Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові в інтернет-магазині STEPEN.UA™ Ви можете подивитися в розділі Характеристики.

Ми працюємо для Вас 24 години на добу. Якщо виникли питання технічного характеру або Вам складно визначиться з аксесуарами або яку модель кільцевої світлодіодної лампи зі штативом LUMO недорого купити, телефонуйте за телефонами вказаними на сайті, або безпосередньо продакт менеджеру.

З повагою
Інтернет-магазин STEPEN.UA

БЕЗКОШТОВНА консультація з
телефону 050-418-04-04 (є Viber)

Виробник: LUMO™

Характеристики Гнучкий тримач LUMO™ для смартфона на кільцевій світлодіодній лампі зі штативом в Україні купити 356796

Кільцеві лампи чи аксесуари: Аксесуари для кільцевих ламп
Країна виробник: Південна Корея
Усі характеристики
Написати відгук

Відгуки покупців (0)

Відгуків ще немає. Будьте першими, напишіть Ваш відгук
Відгук про товар
Коментар до товару

Ваш відгук до Гнучкий тримач LUMO™ для смартфона на кільцевій світлодіодній лампі зі штативом в Україні купити 356796

Переваги
Недоліки
Коментар
Ім'я
E-mail

Купують разом з Гнучкий тримач LUMO™ для смартфона на кільцевій світлодіодній лампі зі штативом в Україні купити 356796

Знятий з виробництва
Кільцева лампа зі штативом LUMO™ LF R-580 | 100 Ватт | діаметром 45 см. для тік-току, фото, відеозйомки, блогерів, візажиста купити недорого в Україні (Києві) 5802020
Кільцева лампа зі штативом LUMO™ LF R-580 | 100 Ватт | діаметром 45 см. для тік-току, фото, відеозйомки, блогерів, візажиста купити недорого в Україні (Києві) 5802020
8 990 грн.
Порівняти
Професійна кільцева лампа зі штативом LUMO™ LF R-580 | 100 Ватт | зі штативом для тік-току, фото, відеозйомки, блогерів, візажиста, макіяжу, купити в Україні, Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові в інтернет-магазині STEPEN.UA™.