Код товару: 115227
Рус | Укр
Є в наявності!
Порівняти
Доставка
Доставка по всій Україні
Гарантія
Ми гарантуємо якість
Оплата
Найзручніші способи оплати
Бонуси
Знижки та бонуси постійним клієнтам

Опис Дзеркало двостороннє для кільцевої лампи зі штативом LUMO™ купити у Києві (Україні) 356791

Що таке кільцева лампа зі штативом і як її вибрати. БЕЗКОШТОВНА КОНСУЛЬТАЦІЯ від експертів ринку кільцевого світла 24/7. Телефонуйте +38 (050) 418-04-04.

Легендарну кільцеву лампу LUMO™ LF R-580 з січня 2022 року знято з виробництва, замість неї випущено більш сучасну модель кільцевого світла LUMO SHUTTLE™, з характеристиками якого Ви можете ознайомитися за посиланням.

https://stepen.ua/ua/lumo_15082022/115329/

Дзеркало двостороннє для кільцевої лампи будь-якого типу, можна ексклюзивно купити в Україні, Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові в інтернет-магазині STEPEN.UA™.

Двостороннє дзеркало LUMO™ для кільцевої лампи

Інтернет-магазин STEPEN.UA™ пропонує купити двостороннє дзеркало для кільцевої лампи LUMO™ за найпривабливішою вартістю на українському ринку.

Вигоди використання двостороннього дзеркала

Двостороннє дзеркало – додатковий варіант для кільцевої лампи для макіяжу LUMO™. За допомогою дзеркала ваші клієнти оцінять чудовий результат роботи візажиста, адже 20,5-сантиметрова дзеркальна поверхня створює 5-кратне збільшення.

У потужному, але не сліпуче яскравому світлі лампи, при 5-кратному збільшенні, клієнти на власні очі можуть переконатися, що в макіяжі немає жодних вад, він по-справжньому ідеальний. Тому двостороннє дзеркало – це атрибут справжнього професіонала, який абсолютно впевнений у своїй майстерності.

Крім того, двостороннє дзеркало можна використовувати ще й під час проведення фотосесій. З його допомогою можна легко "грати" зі світлом, перенаправляючи на об'єкт зйомки світлові потоки від додаткових джерел освітлення. Або ж використовувати дзеркальну поверхню як додаткову лінзу, що підсилює світловий потік.

Для цих цілей дзеркало має рухливу конструкцію з двома ступенями свободи. Дзеркальну поверхню можна повертати на 360 градусів як по вертикалі, так і по горизонталі. Рухоме кріплення дзеркало вставляється безпосередньо в корпус, для чого є штирьовий кронштейн.

Дзеркальна поверхня утримується двома кріпленнями – внутрішнім та зовнішнім. Внутрішнє кріплення дозволяє повертати дзеркало по вертикалі (вгору-вниз), а внутрішнє – по горизонталі (вправо-вліво).

Між собою кріплення з'єднані з достатньою жорсткістю, щоб надійно та тривалий час утримувати дзеркало у заданому положенні.

Якщо в ньому відпала потреба, дзеркало від'єднується від корпусу кільцевої лампи буквально одним рухом руки.

Переваги придбання двостороннього дзеркала LUMO™ для кільцевого світла

Двостороннє дзеркало – це оригінальний аксесуар для круглої кільцевої лампи зі штативом LUMO™. Його виробник - це та ж південнокорейська компанія, що виготовила світлодіодний світильник. Тому Ви купуєте якісний продукт преміального рівня.

Так, наприклад, кріплення дзеркала виготовлені із хромованої сталі. Жорсткість з'єднання можна легко регулювати, при тому, що задана жорсткість зберігається тривалий час.

Це повною мірою відноситься і до штиревого кронштейну. Він також зберігає надійне кріплення корпусу кільцевої лампи LUMO™ на всьому протязі служби пристрою.

Інтернет-магазин STEPEN.UA™ пропонує скористатися низкою додаткових переваг. І насамперед вигідна ціна двостороннього дзеркала для кільцевої лампи LUMO™.

Нами організовано оперативну доставку всіх Ваших покупок – і оптових, і роздрібних – до будь-якого населеного пункту України.

Сплатити свою покупку ви зможете або безготівковим розрахунком безпосередньо у нас на сайті, або післяплатою на пошті в момент отримання товару.

Більш детальні характеристики двостороннього дзеркала LUMO™ для кільцевої, яку можна ексклюзивно купити в Україні, Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові в інтернет-магазині STEPEN.UA™ Ви можете подивитися в розділі Характеристики.

Ми працюємо для Вас 24 години на добу. Якщо виникли питання технічного характеру або Вам складно визначиться з аксесуарами або яку модель кільцевої світлодіодної лампи зі штативом LUMO недорого купити, телефонуйте за телефонами вказаними на сайті, або безпосередньо продакт менеджеру.

З повагою
Інтернет-магазин STEPEN.UA

БЕЗКОШТОВНА консультація з
телефону 050-418-04-04 (є Viber)

Виробник: LUMO™

Характеристики Дзеркало двостороннє для кільцевої лампи зі штативом LUMO™ купити у Києві (Україні) 356791

Кільцеві лампи чи аксесуари: Аксесуари для кільцевих ламп
Країна виробник: Південна Корея
Усі характеристики
Написати відгук

Відгуки покупців (1)

  • 13.08.2021
Евгения Вже купив

Зеркалом очень довольна, с каждой из сторон идеальное отражение лица, без малейшего искажения.

На кольцевой лампе стоит надежно, не шатается, поэтому спокойно можно менять стороны зеркала (переворот на увеличение в 3 раза) и не бояться, что лампа упадет.

Кто делает мейк, как я, и нужен хороший свет на картинке, очень рекомендую.

Кстати, зеркало сморится дорого и стильно, наверное из-за хромированного ободка вокруг стекла.

Переваги:

Зеркало двухстороннее для кольцевой лампы со штативом LUMO™

Недоліки:

Нет, хорошее качественное зеркало

Відповісти
Ваше повідомлення
Ім'я
E-mail
Відгук про товар
Коментар до товару

Ваш відгук до Дзеркало двостороннє для кільцевої лампи зі штативом LUMO™ купити у Києві (Україні) 356791

Переваги
Недоліки
Коментар
Ім'я
E-mail

Купують разом з Дзеркало двостороннє для кільцевої лампи зі штативом LUMO™ купити у Києві (Україні) 356791

Знятий з виробництва
Кільцева лампа зі штативом LUMO™ LF R-580 | 100 Ватт | діаметром 45 см. для тік-току, фото, відеозйомки, блогерів, візажиста купити недорого в Україні (Києві) 5802020
Кільцева лампа зі штативом LUMO™ LF R-580 | 100 Ватт | діаметром 45 см. для тік-току, фото, відеозйомки, блогерів, візажиста купити недорого в Україні (Києві) 5802020
8 990 грн.
Порівняти
Професійна кільцева лампа зі штативом LUMO™ LF R-580 | 100 Ватт | зі штативом для тік-току, фото, відеозйомки, блогерів, візажиста, макіяжу, купити в Україні, Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові в інтернет-магазині STEPEN.UA™.