Код товару: 103677
Рус | Укр
Предзамовлення 15 днів
525 грн.
499 грн.
Стежити за ціною
Порівняти
Доставка
Доставка по всій Україні
Гарантія
Ми гарантуємо якість
Оплата
Найзручніші способи оплати
Бонуси
Знижки та бонуси постійним клієнтам

Опис Weleda (Веледа) масло від розтяжок, купити 100 мл (Київ, Україна) + Відгуки 4001638095112

Людське тіло одне з найбільших і найдосконаліших творінь природи, але й воно має деякі слабкості, які особливо відчутні і дають про себе знати вагітним і жінкам, що знову народили.

Турбота про ніжність шкіри, яка схильна до неймовірних фізичних змін при нестабільному гормональному фоні та загальної мобілізації організму для майбутніх пологів, одна з основних проблем у цей відповідальний період життя.

Розтяжки, які переслідують практично кожну вагітну жінку та щасливу маму вже народженого малюка, викликають не тільки естетичну незадоволеність, а й часто неприємні фізичні відчуття.

Швейцарська компанія Weleda (Веледа), що прославилася на весь світ високоякісними маслами Weleda (Веледа) від розтяжок, які можна купити в Києві (Україні), пропонує унікальну мигдальну олію та масло Weleda (Веледа) жожоба, з функцією запобігання ніжному шкірному покриву від втрати дорогоцінної вологи.

Weleda (Веледа), як виробник олії від розтяжок з природних органічних матеріалів, зібраних руками та за допомогою сучасних установок, додала в олію для профілактики розтяжок Weleda (Schwangerschafts-Pflegeоl) елементи, які допоможуть зберегти структуру шкіри в ідеальному стані.

Зародки пшениці, однієї з найдавніших культур людства та квіти арніки, покращать еластичність шкіри, багаторазово підвищать її еластичні характеристики.

Світова вчена спільнота дерматологів, а також, без перебільшення сказати, мільйони щасливих жінок, які скористалися маслами від розтяжок Weleda (Веледа) з самого початку вагітності, а також у тримісячний післяпологовий період, заявляють, що шкіра відновилася, стала еластичною та пружною, а також виглядає значно здоровішим.

Регулярне використання олії Weleda (Веледа) від розтяжок дозволило запобігти неприємним наслідкам та утворенню розтяжок на животі, стегнах, сідницях.

Один з невеликих, але приємних бонусів для кожної жінки, унікальність ароматів апельсина та троянди, що не містять токсичних елементів.

Weleda (Веледа) олія від розтяжок, купити 100 мл (Київ, Україна). Залишити відгук

Як і будь-яке масло, Weleda від розтяжок легко вбирається в шкіру плавними круговими масажними рухами, що створює додаткове відчуття блаженства.

До вашого відома!

Експерти інтернет-магазину STEPEN.UA склали свій рейтинг, у якому Lierac phytolastil (Лієрак фітоластил) гель від розтяжок, розділив почесне перше місце з маслом Weleda (Веледа) від розтяжок.

Який з них вибрати залежить тільки від Ваших уподобань, і олія чи крем.

Об'єм: 100 мл.

Ми працюємо для Вас 24 години на добу. Якщо виникли питання технічного характеру або Вам складно визначиться з аксесуарами або яку модель кільцевої світлодіодної лампи зі штативом LUMO недорого купити, телефонуйте за телефонами вказаними на сайті, або безпосередньо продакт менеджеру.

З повагою
Інтернет-магазин STEPEN.UA

БЕЗКОШТОВНА консультація з
телефону 050-418-04-04 (є Viber)

Виробник: Weleda (Веледа)

Характеристики Weleda (Веледа) масло від розтяжок, купити 100 мл (Київ, Україна) + Відгуки 4001638095112

Для кого: Жіноча косметика
Тип засобу: Масло
Усі характеристики
Написати відгук

Відгуки покупців (67)

  • 16.05.2019
Лилия
Отличное масло, за беременность ни единой растяжки! Я склонна к растяжкам (в юности появилось немного на ягодицах), поэтому решила не рисковать, начала использовать с 4 месяца, наносила регулярно 2 раза в день. Результат- идеальная эластичная кожа, все подтянулось до добеременного состояния за неделю после родов))) Очень рекомендую это средство.
Переваги: Натуральный состав, работает на 100%
Недоліки: Нет
Відповісти
Ваше повідомлення
Ім'я
E-mail
  • 30.11.2017
Кристина Вже купив

Користувалась маслом з першого місяця вагітності. Маю схильність до ростяжок, до того ж за вагітність набрала більше 25 кг...і не зважаючи на це, після родів живіт був абсолютно без розтяжок! Раджу це масло всім пузатикам :)

Переваги:

Weleda (Веледа) масло от растяжек, купить 100 мл (Киев, Украина) + Отзывы

Відповісти
Ваше повідомлення
Ім'я
E-mail
  • 16.11.2017
Александра Вже купив

Великолепное масло. НЕТ растяжек при 100% генетической склонности. Есть растяжки там, где не пользовалась маслом. К сожалению, не подумала бы всю себя мазать)) Использовала поочередно с натур. маслами какао и т.д.

Переваги:

Weleda (Веледа) масло от растяжек, купить 100 мл (Киев, Украина) + Отзывы

Відповісти
Ваше повідомлення
Ім'я
E-mail
  • 14.11.2017
Наталья Вже купив

Пользовалась во время второй беременности. Растяжки НЕ добавились, но т..к. средство дорогое и не экономное пользовалась я им только вечером и то не всегда ( всегда лень было) ))). В общем у меня пошла одна баночка ( я его втирала на влажную кожу ). При первой беременности пользовалась Бюбхеновским масличком от растяжек ( дала кума у нее осталась ) и Джонсоновским обычным детским. Как результат где мазала там растяжек нет( живот ), а вот бедрам, ягодицам и внутренней части по незнанию так часто внимания не уделяла. Так там растяжки появились, но не критичные. Вывод для меня, что увлажнять и питать кожу в этот период надо, а вот каков состав и цена средства личное дело каждого. И еще немаловажно я вес при обоих беременностях набирала около 10 кг.

Переваги:

Weleda (Веледа) масло от растяжек, купить 100 мл (Киев, Украина) + Отзывы

Відповісти
Ваше повідомлення
Ім'я
E-mail
  • 13.11.2017
Олена Вже купив

З другого місяця вагітності користувалася, використала 7 різних засобів в тому числі і 2 банки цієї олійки, втирала майже на все тіло і все рівно на животі появились розтяжки

Переваги:

Weleda (Веледа) масло от растяжек, купить 100 мл (Киев, Украина) + Отзывы

Відповісти
Ваше повідомлення
Ім'я
E-mail
Відгук про товар
Коментар до товару

Ваш відгук до Weleda (Веледа) масло від розтяжок, купити 100 мл (Київ, Україна) + Відгуки 4001638095112

Переваги
Недоліки
Коментар
Ім'я
E-mail