Код товару: 114916
Рус | Укр
Є в наявності!
1 200 грн.
800 грн.
Стежити за ціною
Порівняти
Доставка
Доставка по всій Україні
Гарантія
Ми гарантуємо якість
Оплата
Найзручніші способи оплати
Бонуси
Знижки та бонуси постійним клієнтам

Опис Провід-адаптер на акумулятор для кільцевої лампи зі штативом LUMO SHUTTLE™ 356788

Що таке кільцева лампа зі штативом і як її вибрати. БЕЗКОШТОВНА КОНСУЛЬТАЦІЯ від експертів ринку кільцевого світла 24/7. Телефонуйте +38 (050) 418-04-04.

Легендарну кільцеву лампу LUMO™ LF R-580 з січня 2022 року знято з виробництва, замість неї випущено більш сучасну модель кільцевого світла LUMO SHUTTLE™, з характеристиками якого Ви можете ознайомитися за посиланням.

https://stepen.ua/ua/lumo_15082022/115329/

Чи працює кільцева лампа LUMO SHUTTLE™ автономно від акумулятора чи повербанка?

Так, кільцева лампа LUMO SHUTTLE™ виготовлена за останнім словом техніки, тому її можна підключити до будь-якого акумулятора 12 Вольт (автомобільний, гелевий, від ДБЖ) через спеціальний провід-адаптер.

Підключення відбувається за допомогою спеціального перехідника (за принципом зарядки автомобільного акумулятора), який можна придбати зі знижкою 50% при покупці кільцевого світла.

Унікальність даного пристрою полягає в тому, що він не обтяжує саму кільцеву лампу, як це відбувається зі звичайними елементами живлення, а складається з кабелю-адаптера, який можна безпосередньо підключити до акумулятора.

Технологія такого підключення унікальна, її вперше застосували в Україні в умовах блекауту, вона дозволяє підключати потужні кільцеві лампи 85-105 Ватт до акумуляторів і при цьому працювати не 30 хвилин, як з повербанком або звичайними батареями для кільцевих ламп, а цілодобово.

Багато писати немає сенсу, якщо цікаво купити кільцеву лампу LUMO SHUTTLE™ і підключити до джерела живлення, краще зателефонуйте нашим менеджерам, вони абсолютно БЕЗКОШТОВНО проконсультують.

Ми працюємо для Вас 24 години на добу. Якщо виникли питання технічного характеру або Вам складно визначиться з аксесуарами або яку модель кільцевої світлодіодної лампи зі штативом LUMO недорого купити, телефонуйте за телефонами вказаними на сайті, або безпосередньо продакт менеджеру.

З повагою
Інтернет-магазин STEPEN.UA

БЕЗКОШТОВНА консультація з
телефону 050-418-04-04 (є Viber)

Виробник: LUMO™

Характеристики Провід-адаптер на акумулятор для кільцевої лампи зі штативом LUMO SHUTTLE™ 356788

Кільцеві лампи чи аксесуари: Аксесуари для кільцевих ламп
Країна виробник: Південна Корея
Усі характеристики
Написати відгук

Відгуки покупців (1)

  • 25.06.2023
Андрей Вже купив

Огромное преимущество, что не нужны никакие дополнительные инверторы и т.п., чтобы подсоединить кольцевую лампу LUMO SHUTTLE к аккумулятору 12 вольт..

Купил шнурок, небольшой аккумулятор от бесперебойника за 500 грн и лампа работает непрерывно 24 часа!

Спасибо LUMO за постое и гениальное решение.

Переваги:

Просто и гениально..

Недоліки:

Нет

Відповісти
Ваше повідомлення
Ім'я
E-mail
Відгук про товар
Коментар до товару

Ваш відгук до Провід-адаптер на акумулятор для кільцевої лампи зі штативом LUMO SHUTTLE™ 356788

Переваги
Недоліки
Коментар
Ім'я
E-mail

Купують разом з Провід-адаптер на акумулятор для кільцевої лампи зі штативом LUMO SHUTTLE™ 356788

Знятий з виробництва
Кільцева лампа зі штативом LUMO ULTRA™ | 105 Ватт | діаметром 45 см. для тік-току, візажиста, косметолога, блогера, фото, відеозйомки купити недорого в Україні 356784
Кільцева лампа зі штативом LUMO ULTRA™ | 105 Ватт | діаметром 45 см. для тік-току, візажиста, косметолога, блогера, фото, відеозйомки купити недорого в Україні 356784
6 590 грн.
Порівняти
Кільцева світлодіодна лампа зі штативом LUMO ULTRA™ | 105 Ватт | діаметром 45 см. Кільцеве світло для тік-току, візажиста, макіяжу, косметолога, фото та відеозйомки блогера, можна недорого купити в Україні, Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові в інтернет-магазині...