Код товару: 104779
Рус | Укр
Замовити
Порівняти
Доставка
Доставка по всій Україні
Гарантія
Ми гарантуємо якість
Оплата
Найзручніші способи оплати
Бонуси
Знижки та бонуси постійним клієнтам

Опис Гель для миття дитячого посуду Алое Віра BIO Няня 500 мл

BIO Няня. Гель для миття дитячого посуду Алое Віра.

Гель для миття дитячого посуду Алое з серії BIO Няня - продукт, що поєднує властивості м'яких ПАР і зволожуючі властивості натурального екстракту алое вера. Гель є гіпоалергенним, ефективно видаляє забруднення з посуду, при цьому легко змивається і не залишається на поверхні посуду. Дбайливо ставиться до шкіри рук, дерматологічно протестований.

Гель для миття дитячого посуду BIO Няня — відмінний вибір для догляду за дитячим посудом, наприклад, чашками, тарілками, пляшечками та ложками дитини, а також він чудово підходить для ефективного та безпечного догляду за всіма предметами, з якими стикається дитина, наприклад, іграшками, столиком і стільчиком для годівлі і т. д. Гель економно витрачається і при цьому забезпечує ефективне очищення.

Гіпоалергенність цього гелю підтверджена лабораторією Hamilton у Польщі (звіт №142447/13 від 24.10.2013). Гель рекомендований для застосування в дитячих закладах.

Гель для миття дитячого посуду BIO Няня не дратує шкіру рук і не викликає алергічних реакцій завдяки м'якій миючій основі з безпечними ПАР та екстрактом алое вера. Повністю видаляється з поверхні при ополіскуванні посуду, не залишає після себе характерного запаху побутової хімії.

Спосіб застосування. Декілька крапель гелю нанести на зволожену губку, спінити. Протерти посуд, змити чистою проточною водою.

Склад: 5-15% аніонних surfactants, < 5% ampoteric surfactants, < 5% неіонічних surfactants, дизодіум EDTA, parfum, preservative (benzyl alcohol, methylchloroisothiazolinone, methy-lisothiazolinone). Додаткові інгредієнти: aloe barbadensis leaf extract.

Виробник: BIO Няня

Характеристики Гель для миття дитячого посуду Алое Віра BIO Няня 500 мл

Країна виробник: Україна
Вид товару: Миючі засоби
Усі характеристики
Написати відгук

Відгуки покупців (2)

  • 12.03.2017
Наталья Вже купив
Без явного запаха, пенность средняя, расходуется достаточно экономно, на бутылочках и сосках белых следов и налета не оставляет.
Решили еще купить с ромашкой, там тоже легкий приятный запах и такая же консистенция. Рекомендую.
Переваги: Невонючий, легко смываеся
Недоліки: Не обнаружила.
Відповісти
Ваше повідомлення
Ім'я
E-mail
  • 12.03.2017
Даша Вже купив
Переваги: Приємний запах, ціна
Недоліки: хімічний склад, погано закривається кришка
Відповісти
Ваше повідомлення
Ім'я
E-mail
Відгук про товар
Коментар до товару

Ваш відгук до Гель для миття дитячого посуду Алое Віра BIO Няня 500 мл

Переваги
Недоліки
Коментар
Ім'я
E-mail