Код товару: 103891
Рус | Укр
Замовити
Порівняти
Доставка
Доставка по всій Україні
Гарантія
Ми гарантуємо якість
Оплата
Найзручніші способи оплати
Бонуси
Знижки та бонуси постійним клієнтам
Олія проти кольк і здуття живота малюка Baby Teva Colic Oil 50мл 7290010384358 Олія проти кольк і здуття живота малюка Baby Teva Colic Oil 50мл 7290010384358 Олія проти кольк і здуття живота малюка Baby Teva Colic Oil 50мл 7290010384358

Опис Олія проти кольк і здуття живота малюка Baby Teva Colic Oil 50мл 7290010384358

Олія проти кольк і здуття живота малюка Baby Teva Colic Oil

ОПИС

Colic Oil - натуральний, ефективний засіб від кольків у дітей / натуральний засіб від газиків у новонароджених

У віці від трьох тижнів до трьох місяців звичайним явищем вважаються кольки у дітей (кишкові спазми) або гази, що супроводжуються різким, пронизливим плачем малюків.

Причини появи кольк у животі у дітей: незріла травна система, не сформована мікрофлора кишечника, не налагоджені процеси перетравлення та всмоктування їжі, а також стреси від усіх нових вражень, з якими постійно зустрічається малюк.

Основні прояви кольк у дитини: пронизливий, раптовий плач малюка, він ненадовго переривається і знову відновлюється; малюк стискає кулачки, підтискає ніжки та вигинає спинку.

Усі сучасні методи боротьби з коліками ґрунтуються на традиційній медицині. Масаж – один з ефективних та швидких способів усунення кольків без застосування лікарських препаратів та газовідвідної трубочки.

Colic Oil - спеціально розроблений, натуральний засіб для масажу живота при кольках. Багатий склад масел підібраний так, що в процесі масажу комплексно впливає на проблему:

  • зігріває животик,
  • нормалізує роботу травної системи,
  • усуває больові відчуття в кишечнику,
  • знімає спазми,

Арома олії заспокоюють, розслаблюють малюка.

В міру густа консистенція олії дуже добре поширюється по животику малюка та сприяє правильному та ефективному його масажу. Рухи стають плавними, ковзними та допомагають виходу газиків з організму дитини.

ЗАСТОСУВАННЯ

Масаж необхідно робити 3 – 4 десь у день. Бажано, щоб у цей момент малюк був спокійним, а в кімнаті була комфортна температура.

Перше – необхідно налагодити з малюком контакт. Зігрійте руки і змастіть їх олією Colic Oil, також трохи олії нанесіть на животик дитини.

Покладіть руки на малюка, своїми руками необхідно передати малюкові спокій і показати йому своє розуміння. Так ми дамо малюкові впевненість у тому, що коли він потребує підтримки, ми знаходимося поруч, щоб допомогти йому.

Друге – повільно та обережно гладьте животик, рухаючи долонею за годинниковою стрілкою (зробіть приблизно 10 оборотів). Такий напрямок має значення, оскільки відповідає влаштуванню кишечника. Воно стимулює рух газів та вмісту кишечника.

Третє – обережно зігніть ноги в колінах, з'єднайте їх разом і притисніть до живота. Повторіть ці рухи вгору/вниз 3 – 4 рази. В кінці, зафіксуйте притиснуті коліна до живота на 5-10 секунд. Ця позиція полегшить вихід газів.

Четверте - повторити весь комплекс вправ (погладжування живота за годинниковою стрілкою / притискання колін) 3 рази.

РЕКОМЕНДАЦІЇ:

Основні методи боротьби з кольками у немовлят / дії при здутті живота у дітей:

Забезпечте малюка правильним та здоровим харчуванням – материнським молоком. Найбільш фізіологічним, у цей період часу, є годування на вимогу, але інтервал між годуваннями не повинен бути меншим за 2-2,5 години. Постійне ссання несприятливо позначається процесі травлення.

Після годування потримайте дитину у вертикальному положенні для того, щоб все повітря, заковтнуте в процесі годування, вийшло зі шлунка. Після цього покладіть малюка на бік.

Між годуваннями викладайте дитину на животик на 7-10 хвилин. У дітей, які багато часу проводять на животі, легше відходять гази та стілець. Крім того, це положення сприяє зміцненню м'язів передньої черевної стінки, що сприятливо позначається на перистальтиці кишечника.

Грійте животик прогрітою пелюшкою, купайте крихту в теплій ванні. Це заспокоює, розслаблює малюка.

Важливий момент - дієта мамина. Необхідно пам'ятати, що все, що їсть мати, потрапляє в її молоко, і, відповідно, в кишечник дитини. Слід з обережністю вживати їжу, багату на клітковину (капусту, хліб грубого помелу, яблука, баклажани), їжу, що посилює процеси бродіння (кефір, здобу, бобові, виноград).

СКЛАД

100% натуральні компоненти, не містить хімічних добавок та консервантів.

мигдальна олія (sweet almond oil), олія календули (сalendula oil), олія мандарину (сitrus reticulata oil), олія римської ромашки (roman chamomile oil), олія солодкого кропу (fennel oil).

Об'єм: 50 мл.

Також у нас можна купити кільцеву лампу зі штативом

Інтернет-магазин STEPEN.UA™ офіційний постачальник кільцевого світла LUMO™ в Україні.

Ми працюємо для Вас 24 години на добу. Якщо виникли питання технічного характеру або Вам складно визначиться з аксесуарами або яку модель кільцевої світлодіодної лампи зі штативом LUMO недорого купити, телефонуйте за телефонами вказаними на сайті, або безпосередньо продакт менеджеру.

З повагою
Інтернет-магазин STEPEN.UA

БЕЗКОШТОВНА консультація з
телефону 050-418-04-04 (є Viber)

Виробник: Baby Teva

Характеристики Олія проти кольк і здуття живота малюка Baby Teva Colic Oil 50мл 7290010384358

Для кого: Дитяча косметика
Тип засобу: Масло
Усі характеристики
Написати відгук

Відгуки покупців (1)

  • 12.03.2017
Людмила Вже купив
Переваги: Большое спасибо. Средство очень хорошее. Ребенок успокоился. Спит ночью.
Недоліки: Нет
Відповісти
Ваше повідомлення
Ім'я
E-mail
Відгук про товар
Коментар до товару

Ваш відгук до Олія проти кольк і здуття живота малюка Baby Teva Colic Oil 50мл 7290010384358

Переваги
Недоліки
Коментар
Ім'я
E-mail